Konya
27 Nisan, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.45
  • EURO
    34.82
  • ALTIN
    2438.6
  • BIST
    9915.62
  • BTC
    62869.211$

Kavuş sahurda gençlerle buluştu

Kavuş sahurda gençlerle buluştu
AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Hakan Özer, Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş ve AK Parti Meram İlçe Başkanı Mustafa Dolular, Meram gençliği ile sahurda buluştu. MEGA Mehmet Ali Özbuğday Gençlik Merkezi’nde gerçekleşen buluşma bir hayli keyifli ve eğlenceli anlara sahne oldu

Seçim çalışmalarını yüksek bir tempoda devam ettiren AK Parti Meram’da, çalışmalar Ramazan ayı dolayısıyla iftar ve sahurda da devam ediyor. Bu çerçevede AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Hakan Özer, Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş ve AK Parti Meram İlçe Başkanı Mustafa Dolular, Meram Gelişim Akademisi (MEGA) Mehmet Ali Özbuğday Gençlik Merkezi’nde sınavlara hazırlanan gençlerle sahurda buluştu.  Özer, Kavuş ve Dolular salonu dolduran gençlerle bir taraftan sahur yaparken bir taraftan da koyu bir sohbete daldılar. Bazen eğlenceli ve bol kahkalı geçen bazen de soruların sorulup cevaplarının alındığı sahur yemeğinin duasını da Başkan Mustafa Kavuş yaptı. Milletvekili Özer ve Başkan Kavuş ile aynı sofrada sahur yapma fırsatı yakalayan gençler başkanlarla birlikte olmanın mutluluğunu da yaşadılar. Özer ve Kavuş, enerjileriyle ve keyifli sohbetleriyle yine gençlerin gönlünü fethederken sahur programı çektirilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.

Ramazan ayının güzel manevi ikliminde gençlerle bir araya gelmiş olmanın mutluluğunu yaşadığını ifade eden Meram Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Meram Belediye Başkan Adayı Mustafa Kavuş, sahur buluşması hakkında yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi; “Gençlerimize daha önceki ziyaretimizde bir söz vermiştik. Bu söze binaen gözbebeğimiz gençlerimizle bereketli bir sahur yemeğinde bir araya geldik. Keyifli ve eğlenceli sohbetlerimiz oldu. Onların da çok keyif aldığını gördük. Gençlerle sohbet bize enerji veriyor. Onlar geleceğimizin teminatı ve bizim en kıymetli hazinelerimizdir. Tarihini, kültürünü ve medeniyet köklerini bilen bir gençliğe sahip olan toplumlar ancak geleceğe güvenle bakabilir. Bu bilinçle gençlerin daha iyi koşullarda eğitim görmesi, kültürle sanatla iç içe olması ve sporu hayatlarının bir parçası haline getirmeleri için ortaya koyduğumuz çalışmalarımızdan bahsettik. Onlar memnuniyetlerini iletirken biz de onlar için daha fazlasını yapacağımızın sözünü verdik. Her birine bu güzel gece için teşekkür ediyorum. Allah yollarını bahtlarını açık etsin.”

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Kaynak: Haber Merkezi


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!